Mestskí policajti tradične riešili bitku na Mostnej ulici
14. november 2019
Prinášame defilé vybraných prípadov z činnosti mestskej polície

Prinášame defilé vybraných prípadov z činnosti mestskej polície. 

 

Bitka na Mostnej ulici                                     

Hliadku mestskej polície oslovili okoloidúci, ktorí im oznámili bitku na Mostnej ulici. Samotný súboj sa nezaobišiel bez nadávok, či vzájomných ťahaníc za oblečenie.

Výsledok bitky?

Obaja účastníci duelu dostali od mestskej polície pokutu.

Opilec pri centre diskoték

Na Mostnej ulici mestskí policajti spozorovali muža, ktorý mal na hlave tržnú ranu. Mal vypité – a policajtom tvrdil, že ho napadol útočník, ktorého si nepamätá. Mestský kamerový systém však na záznamoch žiadnu bitku so spomínaným mužom nezaznamenal. Keďže poranenie muža si vyžadovalo zdravotnícke ošetrenie, prišli mu pomôcť lekári.

Stáli  v zákaze státia

Mestskí policajti riešili aj väčší počet áut, ktoré stáli v zóne „Zákazu státia“ na Samovej ulici. Viaceré vozidlá tiež parkovali aj mimo parkoviska. Šoféri spomínaných áut dostali od policajtov za stierače oznámenie, nakoľko v spomínanej lokalite parkovali protiprávne.

Agresívny zákazník baru

Zamestnanec baru na pešej zóne oznámil incident  zákazníka, ktorý agresívnym správaním poškodzoval zariadenie krčmy. Za svoje správanie dostal agresor pokutu.

Chýbajúci poklop na kanalizácii

Na ulici Jána Zelenáka  policajti riešili na základe  telefonátu občianky chýbajúci poklop na revíznej šachte kanalizácie. A keďže do nej spadol pes, veterinár poverený odchytom zvierat vyslobodeného psa prevzal a odviezol. Následne šachtu zabezpečili pracovníci vodární.

Ležal za lekárňou

Hliadka preverovala aj oznam o bezdomovcovi, ktorý ležal za lekárňou na Dlhej ulici. „Nevládzem chodiť – a preto som tu už skoro týždeň,“ povedal policajtom muž bez domova. Tiež tvrdil, že prednedávnom býval v Dome opatrovateľskej služby v Želiezovciach, kde však nechcel zostať. Prípad je v riešení, mužovi chce pomôcť nielen mesto ale aj župa.

 

Andrej Jančovič

foto: autor


Najčítanejšie správy
Pracovná doba na MsÚ v Nitre dňa 14.04.2022
14. apríl 2022
Ľuďom z Ukrajiny pomôže grantový program
14. apríl 2022
Diskusie, kvízy, sokoliarstvo aj piknik v parku
14. apríl 2022
Kedy budú vyvážať odpad počas Veľkej noci?
7. apríl 2022