Aj v apríli mesto riešilo občianske podnety
6. máj 2020
Na stránku Odkaz pre starostu ich prišlo skoro sedemdesiat

Na stránku Odkaz pre starostu ich prišlo skoro sedemdesiat.

 

Najviac nápadov na zlepšenie bolo v oblasti znečitenia verejného priestranstva, výtlkov na chodníkoch a cestách, ale aj opráv mestského mobiliára. Mesto občianske zlepšenia rieši a robí maximum, čo mu súčasná situácia dovoľuje.

Potvrdil to aj nitriansky hovorca a vedúci odboru komunikácie a propagácie Tomáš Holúbek: „Spravené sú výtlky na Partizánskej a Južnej ulici, ale aj na chodníkoch – napríklad na Štefánikovej triede a Chrenovskej ulici.“

Čo sa týka poriadku a znečistenia verejného priestranstva,  odstránené sú čierne skládky na Dlhej ulici, v lokalite Medzi vodami, na Kremnickej a Jurkovičovej ulici, či Triede Andreja Hlinku.

„Podarilo sa nám tiež dať do poriadku oplotenie na Hlbokej ulici, opraviť kanalizačný poklop na Partizánskej ulici, ale aj odstrániť vraky vo viacerých lokalitách mesta – na Lomnickej ulici, ale aj na uliciach 7. Pešieho pluku a Antona Točíka,“ dodal Tomáš Holúbek.

V riešení sú aj ďalšie občianske podnety ako napríklad pasportizácia viacerých detských ihrísk i rekonštrukcie  chodníkov aj ciest. Na ich kompletnú finalizáciu však radnica potrebuje väčší časový priestor.

Andrej Jančovič

foto: web


Najčítanejšie správy
Pracovná doba na MsÚ v Nitre dňa 14.04.2022
14. apríl 2022
Ľuďom z Ukrajiny pomôže grantový program
14. apríl 2022
Diskusie, kvízy, sokoliarstvo aj piknik v parku
14. apríl 2022
Kedy budú vyvážať odpad počas Veľkej noci?
7. apríl 2022