Pokračujú práce na futbalových štadiónoch
29. máj 2018
Primátor Nitry Jozef Dvonč si spoločne s Jánom Kováčikom prezreli ako prebiehajú práce na futbalových štadiónoch FC a ČFK Nitra.

Primátor Nitry Jozef Dvonč si spoločne s prezidentom Slovenského futbalového zväzu Jánom Kováčikom koncom minulého týždňa prezreli ako prebiehajú rekonštrukčné práce na futbalových štadiónoch FC a ČFK Nitra.

Ako obaja konštatovali, práce prebiehajú podľa harmonogramu s tým, že najmä kontúry štadióna FC Nitra už teraz sľubujú, že hlavný nitriansky štadión bude moderným futbalovým stánkom. Štadión FC Nitra bude mať kapacitu 7480 miest a po dokončení bude spĺňať podmienky UEFA  tretej kategórie. 

Rekonštrukčné práce na oboch štadiónoch by mali byť dokončené v priebehu tohto roku. Pochvalne sa ohľadne prác na výstavbe nitrianskeho futbalového štadióna a spolupráce klubu s mestom vyjadril aj prezident SFZ Ján Kováčik. „Keby všetci primátori pristupovali k výstavbe tak ako primátor Nitry Jozef Dvonč, tak by sme už mali postavené štadióny vo všetkých krajských mestách.“

FOTO: Na snímke primátor Nity Jozef Dvonč spoločne s prezidentom SFZ Jánom Kováčikom, zástupcami oblastného futbalového zväzu i realizátora rekonštrukčných prác na FC Nitra.

FOTO: Primátor Nitry J. Dvonč a prezident SFZ navštívili i futbalový štadión na Čermáni. (J)


Najčítanejšie správy
Pracovná doba na MsÚ v Nitre dňa 14.04.2022
14. apríl 2022
Ľuďom z Ukrajiny pomôže grantový program
14. apríl 2022
Diskusie, kvízy, sokoliarstvo aj piknik v parku
14. apríl 2022
Kedy budú vyvážať odpad počas Veľkej noci?
7. apríl 2022