Hokejisti druhí, volejbalisti pokračujú vo finálovej sérii
26. apríl 2017
Aj v tejto sezóne  postúpili obe majstrovské družstvá (HK Nitra i VKP Bystrina SPU Nitra) do finálových zápolení. Hokejisti HK Nitra napokon titul neobhájili, keď prehrali s B. Bystricou 1:4 na zápasy

Aj v tejto sezóne  postúpili obe majstrovské družstvá (HK Nitra i VKP Bystrina SPU Nitra) do finálových zápolení. Hokejisti HK Nitra napokon titul neobhájili, keď prehrali s B. Bystricou 1:4 na zápasy.

Rozhodujúcimi momentmi série boli domáce zápasy, keď Nitrania napriek prevahe nestrelili rozdielové góly a hráči súpera zlepenými gólmi v závere zápasov (v treťom 59:39 min. a vo štvrtom 59:02 min.) rozhodli o titule prakticky už v Nitre.

I tak treba hráčom Nitry poďakovať za výkony v celej sezóne, nakoľko sa pred play-off výrazne neposilnili hráčmi, či už z KHL, alebo družstiev, ktoré sa do vyraďovacích súbojov nedostali, ale ligu dohrali so súpiskou, s ktorou sezónu začali.

Čo sa týka volejbalistov, tí sa poľahky dostali do finále, kde zatiaľ s Prievidzou platí – „Môj dom, môj hrad.“ Nitra vyhrala domáce zápasy hladko dvakrát 3:0, vonku ale na súpera nestačila a prehrala 2:3 a 0:3.

Séria sa presúva do Nitry, piaty zápas sa bude hrať vo štvrtok  27. apríla o 18.00 h v Mestskej hale na Klokočine. Ak máte čas povzbudiť volejbalistov, príďte, budú vašu podporu potrebovať. Napriek vyrovnanému stavu série majú nitriansky volejbalisti všetko vo svojich rukách.      

FOTO: Volejbalisti budú potrebovať okrem podpory  fanúšikov i cenné rady trénera Kardoša. Na snímke s primátorom Nitry J. Dvončom.

 

 (J)


Najčítanejšie správy
Pracovná doba na MsÚ v Nitre dňa 14.04.2022
14. apríl 2022
Ľuďom z Ukrajiny pomôže grantový program
14. apríl 2022
Diskusie, kvízy, sokoliarstvo aj piknik v parku
14. apríl 2022
Kedy budú vyvážať odpad počas Veľkej noci?
7. apríl 2022