Druhý ročník Klokočinského guláš Cupu sa vydaril
16. august 2016
V ostatnú sobotu sa na sídlisku Klokočina konal druhý ročník Klokočinského guláš Cupu. Zo štrnástich súťažných družstiev sa napokon podľa poroty stalo víťazom súťažné družstvo Trogárov.

V ostatnú sobotu sa na sídlisku Klokočina konal druhý ročník Klokočinského guláš Cupu. Zo štrnástich súťažných družstiev sa napokon podľa poroty stalo víťazom súťažné družstvo Trogárov v zložení manželov Humayových a manželov Luprichových z Nitry. Na druhom mieste skončilo družstvo Bowling tím a na treťom družstvo Tormošanov.

 

Zaujímavosťou bola účasť slovensko-maďarského družstva Sopron tím, ktorého maďarskí priatelia pricestovali len kvôli účasti na tomto ročníku. Taktiež sa už druhýkrát  zapojilo družstvo Bez-oči-vý tím. Jeho zrakovo postihnutí členovia pani Zbranková so synom Petrom, Michalom Hercegom a Oľgou Fuskovou predviedli, že aj so zrakovým postihnutím sa dá plnohodnotne žiť. Len treba chcieť.

 

Klokočinská akcia sa niesla v duchu dobrej nálady, country hudby a vône guláša, ktorá prilákala aj obyvateľov nášho najväčšieho nitrianskeho sídliska. Organizátori II. ročníka Klokočinského guláš Cupu Petra Ajdariová, František Hollý a Martin Nemky sa už teraz tešia na ďalší ročník a veria, že bude ešte lepší.

(red)


Najčítanejšie správy
Pracovná doba na MsÚ v Nitre dňa 14.04.2022
14. apríl 2022
Ľuďom z Ukrajiny pomôže grantový program
14. apríl 2022
Diskusie, kvízy, sokoliarstvo aj piknik v parku
14. apríl 2022
Kedy budú vyvážať odpad počas Veľkej noci?
7. apríl 2022