V medzinárodnej konkurencii sa presadili aj slovenské strelecké talenty
18. november 2015
V Mestskej hale na Klokočine sa počas víkendu uskutočnil 21.ročník medzinárodných streleckých pretekov - súťaže olympijských nádejí.

V Mestskej hale na Klokočine sa počas víkendu uskutočnil 21.ročník medzinárodných streleckých pretekov – súťaže olympijských nádejí. Preteky slávnostne otvorili primátor Nitry Jozef Dvonč a riaditeľ pretekov Štefan Klačko, prítomný bol aj zástupca primátora Martin Nemky.

Primátor mesta Nitry Jozef Dvonč i poslanec mestského zastupiteľstva a riaditeľ pretekov Štefan Klačko zaželali športovcom veľa úspechov a tiež vyjadrili presvedčenie, že sa im v Nitre bude páčiť a budú mať na ňu len tie najlepšie spomienky.

Talentovaní športovci súťažili v disciplínach vzduchová puška a vzduchová pištoľ o Cenu primátora mesta Nitry a tiež v rámci Memoriálu Jozefa Kováča. V silnej konkurencii, najmä ruských a ukrajinských strelcov, ktorí získali najviac titulov, sa presadili i slovenskí strelci Patrik Jány, Ondrej Holko, Matej Kováč a Peter Baláž.

Organizátormi podujatia boli Slovenský strelecký zväz, Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, ŠSK Beethovenova Nitra. Tradičné nitrianske strelecké zápolenie podporilo, tak ako každý rok, aj Mesto Nitra a Nitrianske komunálne služby. (j)


Najčítanejšie správy
Pracovná doba na MsÚ v Nitre dňa 14.04.2022
14. apríl 2022
Ľuďom z Ukrajiny pomôže grantový program
14. apríl 2022
Diskusie, kvízy, sokoliarstvo aj piknik v parku
14. apríl 2022
Kedy budú vyvážať odpad počas Veľkej noci?
7. apríl 2022