Vianočné vydanie Radničných novín je posledné
20. december 2023

Prečítajte si decembrové vydanie vašich obľúbených novín. Online verziu nájdete tu. V priebehu tohto týždňa budú noviny distribuované na odberné miesta.

Sumarizujeme v ňom päticu opatrení, ktoré robia Nitru zelenšou ako kedykoľvek predtým. Dozviete sa tu aj o výsadbe takmer dvoch stoviek nových stromov, ktorá sa robí práve teraz, v zime, kedy je na to najvhodnejšie obdobie.

Dočítate sa aj o tom, čo robíme preto, aby boli zóny pri školách bezpečnejšie. Upozorňujeme tiež na nové autobusové spoje, ktoré sme zakomponovali do grafikonu. Prehľadnú tabuľku nájdete na stránkach novín.

A naladili sme sa aj na vianočnú nôtu. Nielen fotoriportom z Vianočného mestečka, ale aj milým rozprávaním osobností Nitry o svojich Vianociach.

Tieto Radničné noviny sú nielen posledné v tomto roku, ale je to pravdepodobne ich úplne posledné vydanie vôbec. Mestskí poslanci totiž v decembri rozhodli, že peniaze na ich ďalšie vydávanie z mestského rozpočtu nedajú. Ďakujeme vám za vašu päťročnú priazeň. Na informovanie verejnosti kolektív pracovníkov mestského úradu nerezignuje, budeme to však robiť už iba inými komunikačnými nástrojmi, novinami bohužiaľ už nie.

Tomáš Holúbek


Najčítanejšie správy
Cintoríny a parky opäť otvorené po záplavách
2. júl 2024
V pondelok neparkujte na Škultétyho 3 a 5
14. jún 2024
Deň advokácie: Využite bezplatnú právnu pomoc na…
23. apríl 2024
Poskytnutie finančného príspevku akreditovaným…
17. apríl 2024